24 en 25 november 2023: Fryslan Cup & Dutch Winner Show
Dit weekend deed Ruby mee aan haar eerste echte grote show (de grootste van Nederland!): de Fryslân Cup en de Dutch Winner Show in Leeuwarden. Wegens de geboorte van onze zoon in augustus 2023 hadden we wat minder kunnen oefenen dan ik gewild had, maar Ruby deed het fantastisch! Ze heeft prachtig geshowd en twee mooie keurrapporten behaald. Wij zijn trots op Ruby,!

11 juni 2023
Ruby heeft deelgenomen aan haar eerste show: de Kampioenschapsclubmatch (KCM) van de Nederlandse Labrador Vereniging. Het was een erg warme maar gezellige dag, en succesvolle eerste show! Met een kwalificatie Veelbelovend en prachtig keurrapport behaalde Ruby de tweede plaats onder keurmeester Gerda Groeneweg.

februari 2023
De drie reuen zijn uitgevlogen naar hun nieuwe baasjes. We hebben besloten om het teefje uit het nestje aan te houden, en hebben haar Ruby genoemd. Welkom lieve Ruby!

13 december 2022
Quinn is bevallen! Er waren zes pups geboren, waarvan twee teefjes helaas dood ter wereld kwamen. Het viertal bestaat uit drie reuen en één teefje. Quinn heeft het super gedaan en is een hele zorgzame, alerte moeder.

5 december 2022
Vandaag was Quinn's röntgenfoto. De dierenarts (en ik ook) tellen zes pups! We zijn hier heel blij mee en gaan hard duimen dat alle pups veilig en wel ter wereld zullen komen. Onze wachtlijst voor pups is op dit moment vol.

7 november 2022
Hoera! Quinn's dracht is bevestigd met een echo! In de tweede week van december verwachten wij een nestje puppies van Quinn en Mambrino's Brad Pitt. Neem contact met ons op als u interesse heeft in een pup. Zie ook 'Pupinfo'. 

10-11 oktober 2022

Quinn heeft twee dates gehad met Mambrino's Brad Pitt! We hopen over vier weken de dracht met een echo te bevestigen.

24 juli 2022
Quinn heeft de 1e plaats behaald in de Lek Klasse bij een Dock Diving wedstrijd van de Dock Diving Academy! Zie ook 'Avonturen & Foto's'.

juni 2022
We hebben deze maand een road trip gemaakt door Ierland! Zie ook 'Avonturen & Foto's'.

16 april 2022
Afgelopen week ben ik naar de Potomac geweest, de grootste Labrador show in de Verenigde Staten! Een week lang heb ik genoten van alle prachtige honden en goed gezelschap van oude bekenden. Zie ook 'Avonturen & Foto's'.

februari 2022
Sinds deze maand werk ik als vrijwilliger bij het clubblad De Labrador Post van de Nederlandse Labrador Vereniging (NLV). Ik kijk ernaar uit om mij hiervoor in te zetten!

26 november 2021
Mijn website heeft nu een heuse officiële domeinnaam! www.upperleftlabradors.nl is een feit! 

3 november 2021
Goed nieuws uit Amerika! Wilbur´s moeder River, Quail Run’s River Song Has Spoilers About SciFi, is nu American AKC Champion.

9 oktober 2021
Met zowel Quinn als Wilbur had ik me ingeschreven voor de Fokgeschiktheidskeuring van de NLV. Wilbur kreeg twee keer een Zeer Goed, waarbij beide keurmeesters aangaven dat hij dichtbij een Uitmuntend zit. Quinn was de topper van de dag. Ze showde alsof we het al jaren doen, en kreeg twee keer een Uitmuntend met veel lovende woorden! 

19 september 2021 
Op de Kampioenschapsclubmatch van de Labrador Kring Nederland te Almere, heeft Wilbur een Uitmuntend behaald in de Tussenklasse Reuen onder keurmeester Chris Eelman. Tevens werd hij als tweede geplaatst. Ik ben erg trots!

27 juli 2021
Hoera! Onze kennelregistratie is officieel! (Klik om te vergroten).