Dock diving weekend, 24-25 juli 2022

Het weekend van 24 juli zijn Quinn en ik afgereisd naar Wouwse Plantage. Daar werd het Happy Dog honden weekend georganiseerd. We deden mee aan dock diving van de Dock Diving Academy.  Zaterdag was er een gevorderden workshop en zondag een wedstrijd. Wauw, wat hebben we genoten! Het was zo leuk om weer met deze sport bezig te zijn, nadat we dit 1,5 jaar niet hadden gedaan. Quinn's verste sprong was 3.78 meter, gemeten vanaf de staartaanzet. En... tot mijn grote vreugde plaatste Quinn als 1e in de klasse waarin wij meededen (de Lek klasse) van acht honden! Een supergaaf resultaat. Het was een fantastisch weekend en ik kijk ernaar uit weer vaker te gaan dock diven met Quinn. Foto's door Mariska van Dam fotografie.


Vakantie Ierland, juni 2022

In juni 2022 hebben we een road trip door Ierland gemaakt met de honden. Ierland stond al heel lang op onze bucketlist. Met de weinige vakantiedagen die we in de VS hadden was het nooit echt een optie, maar in Nederland zijn vakantiedagen gelukkig een stuk royaler. We hebben in 2,5 week grotendeels de "Wild Atlantic Way" gevolgd, waarbij we op verschillende locaties een hotel of (Air)bnb hadden geboekt. We hebben ontzettend genoten van de natuur, wandelingen, pubs en de Ieren! Bij deze een selectie van mijn favoriete (honden)foto's.


The Potomac, april 2022

Op 9 april was het zover... ik ging naar The Potomac! De grootste en meest prestigieuze Labrador specialty show in de Verenigde Staten in Frederick, Maryland. Mijn fokker ging erheen alsmede een aantal oude bekenden van de Labrador clubs waarvan ik lid was toen we nog in Amerika woonden. Het was vijf dagen lang puur genieten: de hele dag in een campingstoeltje met catalogus op schoot in goed gezelschap de meest prachtige Labradors bewonderen en 's avonds genieten van cocktails en etentjes. We waren gezegend met prachtig weer. Persoonlijke hoogtepunten voor mij waren het showen van een 7 maanden oud teefje van mijn fokker op de B-Match, het ontmoeten van Quinn's vader GchB Caer Bren McLeod JH (een enorme schat!) en het meemaken van het top 20 gala van de hoogst geplaatste Labradors. Het was een fantastische ervaring en ik denk dat ik met zekerheid kan zeggen dat dit mijn eerste, maar niet mijn laatste Potomac was!